22 reacties op “Time to say goodbye

 1. Wat een leeg huis dan he. Ik ken het dat gesnotter bij de voordeur, bij de één iets meer dan bij de ander. Ik had er zelfs tissues staan:) Maar als je dan hoort dat alles goed gaat, dat is waar je het voor doet. Ook wel weer lekker rustig nu met je eigen hondjes+één. Het was leuk alles te volgen, het was/is een prachtig nest!

 2. Wat een heerlijk verslag, Annemarie. Nu eindelijk tijd om je volledig op Truffel te richten, en op de andere 2 natuurlijk. En alle pups gaan volgens mij een mooie toekomst tegemoet. Succes iedereen met de opvoeding en veel plezier met de hondjes !

 3. Tja, ik roep dan dat het allemaal meevalt, maar helemaal valt het natuurlijk ook niet mee. Het was een beetje om jou en mezelf wat moed in te spreken ;>)). Maar door de strenge voorselectie die je hebt gepleegd alvorens de mensen op je lijst kwamen, zijn je pups niet helemaal en sommigen helemaal niet uit het oog. Je schept er de condities mee om je pups met een vertrouwd hart af te geven – je doet dus ook jezelf een groot plezier. Na acht weken zorgen, observeren, socialiseren, puin ruimen en piekeren naar wie welke pup moet gaan is een mens ook meestal aan het eind van zijn latijn – ondanks alle hulp – en is het tijd voor wat ontspanning en genieten van die éne bijzondere achterblijver, het levende resultaat van best wel een langdurig projectje, als je vanaf de eerste voorbereidingen gaat rekenen. Je hebt het er als fokker met dit eerste nestje met glans vanaf gebracht Annemarie, en de mensen die nu een Ballisticje bezitten beseffen gelukkig goed welk een kostbaar nieuw gezinslid ze erbij hebben; en dan heb ik het dus niét over de aanschafprijs maar over de zorg en liefde die is besteed aan hun ontstaan en hun eerste levensfase op hun geboorte adres ;>). Petje af hoor!

  • Het genoegen was geheel aan mijn kant, Lucia, en bedankt voor je leuke commentaar, hier doen we het voor, zo’n blogje bijhouden!

 4. Meisje, ik vind dat je het van A tot Z perfect gedaan hebt. Mijn welgemeende complimenten. Je PR machine was er eentje die ook ingezet kan worden om een lelijke vrouw met tien vervelende kinderen aan een vent te helpen! Dan je marketing met prachtig drukwerk 😉 De nestvoorbereiding met alle spullen die je hebt verzameld om de bevalling en die eerste acht weken zo veilig, gezond en goed mogelijk te laten verlopen. Het vertrouwen in je vrienden die je mochten helpen als je echt een keer een dagje moest gaan werken. De kenners om je te helpen beslissen welk hondje op welke plaats zou komen en welke zelf te houden. De selectie voor goede baasjes (die allemaal door een strenge controle zijn gegaan, maar met vlag en wimpel zijn geslaagd). En dan de cadeaus bij het afscheid. En dan zijn we er nog niet want ook voor de nazorg zul je er altijd voor hen zijn. Chapeau. Ook een dikke pluim voor Martin die de werpkist en de kleurige touwtjes voor je heeft gemaakt en ook dag en nacht voor de puppen en voor jou klaar stond. Goed gedaan jonguh!

  Ik hoop nog vaak iets van de A’tjes te horen, via jou, Facebook, eigen blogjes (hint!) of live ergens. Veel plezier iedereen met jullie werkelijk prachtige hondenkind.

  Zo, nu eerst een zakdoekje!

 5. Ja, doe mij dan ook maar even een zakdoekje. Wacht maar, tot ik je zie..ik ga je sufknuffelen.
  Zonder gein, dankjewel voor dit fijne compliment.

  • Omdat je het waard bent. En omdat ik trots op je ben dat je het -ondanks de liefdevolle hulp van iedereen- toch eigenlijk in je eentje allemaal goed hebt geregeld. Kussssssss.

 6. Annemarie,wat raar hè…nu zonder al dat grut.
  ik moest wel lachen om wat je schrijft…dat je iedereen zowat de deur uit hebt gewerkt….ha ha.
  heel begrijpelijk.En gelukkig ook maar dat het je het toch emotioneel vond.Dat is toch een teken dat je om ze gaf.Dat was duidelijk zichtbaar.Ik vond het ook moeilijk om Hunter bij je weg te halen,maar dat was jou ook al duidelijk geworden.trouwens,tranen maken jouw niet lelijk hoor,eigenlijk juist mooier.
  Nu begint de opvoeding van Huntertje voor ons.En dat is best moeilijk.Maar we doen ons best,want hij is zo welkom hier.Ik hoop echt dat hij het fijn heeft bij ons,die kleine boef,die kleine slaapkop.
  Nogmaals,bedankt,bedankt,bedankt,bedankt.En hopelijk,tot snel.
  xxx

 7. Je hebt je mooie, eerste nestje fantastisch groot gebracht Annemarie! Bedankt dat we jouw spannende, maar vooral leuke avontuur mochten volgen via je blog en de webcam. Zo te zien heeft elke pup hele leuke, nieuwe eigenaren gekregen. Nu wordt het tijd om al je aandacht op de kleine Truffel te richten en lekker van haar puppy-tijd te gaan genieten, want voor je het weet is ze alweer volwassen! Ik kijk ernaar uit om te zien hoe zij en haar broertjes en zusjes zullen opgroeien. We zullen vast nog veel van deze doerakjes horen!

 8. Alles is eigenlijk al gezegd , maar je hebt het echt allemaal heel goed en leuk gedaan .
  En nogmaals bedankt dat ook “vreemde” mensen zoals ik mochten meegenieten van je schrijfsels en foto”s .

 9. Ach… dit stukje zal je best veel moeite gekost hebben en het afscheid van JOUW puppen des te meer. Maar het hoort er bij, kleine kindjes worden groot en vliegen uit en ze hebben een fantastische start gekregen bij jullie! Nu zijn ze toe aan de toekomst!
  Voor alle nieuwbakken eigenaren; heel veel geluk en plezier met jullie prachtige Ballistic pup!!
  En wat zal Truffeltje een hoop geknuffeld worden nu… alle aandacht, heerlijk!!!
  Blijven genieten hoor Annemarie en wij blijven je baliisticjes op je blog graag volgen! 🙂

 10. Dank je wel Annemarie, Dank je wel dat wij een prachtige pup in ontvangst mochten nemen. Wij zijn zo dankbaar dat ze bij ons is komen wonen. Een heerlijke pup die al zoveel geleerd heeft in de 8 weken hebben wij nog nooit eerder gezien. Ze komt regelrecht uit een GOUDEN nestje. En dank je wel dat we vanaf het begin mee konden genieten op je blog en vanaf de geboorte de life-stream. Wij hebben er enorm van genoten en doen dat nu elke dag live van ons Ballisticje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s